måndag 26 december 2011

Dessa män...

Som det ser ut nu kommer jag nog inte träffa min turk trots allt.
Han har vetat i flera månader att jag skulle komma och han ville helt bestämt ses. Sedan när jag kommer ner så säger han att han är i Istanbul och så skulle vi ses idag, men nu kunde han inte det heller. Så han hoppades vi kunde ses imorgon, men just nu känner jag mig bara irriterad och besviken. Det är ju inte som att man kommer till Turkiet varje dag, så tycker att om han nu verkligen så gärna hade setts, så hade han banne mig sett till att vi gjorde det också. Känns inte alls roligt att träffa honom nu.
Har dessutom nog med att fundera på vad tusan jag ska ta mig till på nyårsafton. Har ingen fest att gå på som det ser ut nu (men något löser sig nog alltid), men det stora dilemmat är; fulsnyggningen eller skånepågen.
Det verkar som att båda ska komma till stan på nyår och det är dessutom mitt fel. Har sagt till fulsnyggingen att jag ville träffa honom innan han åker till Sydafrika i fem veckor (!) och har också sagt till skånepågen att vi borde ses igen. Men jag hade ju inte räknat med att båda sa att de då tänkte att de kunde komma till stan på nyår!!! Frågan är ju, ska jag träffa mannen som är som en underskön gud och fantastisk i sängen, men vars vi bara brukar höras för sängaktiviteter, eller ska jag träffa den söta skåningen som jag har smsat med nästan varje natt sen den enda gången vi setts?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar