söndag 13 maj 2012

Raka besked?Tråkigt att vara 25 år gammal och fortfarande hamna i situationer där det känns som att alla var 14 igen. Tråkigt när vänner tror att man gjort något för att exkludera personen i fråga när det inte alls är så. Tråkigt att man ska sluta sin vänskap som ovänner. Men det är väl livets skola..

Trevligt däremot att det har börjats smsas med fulsnyggingen på sistone.. Jag som börjat sent om utekvällarna   smsa honom men han som nyss tyckte att jag skulle hellre ha semester i Göteborg med honom än på Mallorca nästa helg. Eller komma redan ikväll. Vilket jag lätt hade gjort om jag inte hade haft ett jobb att gå till här i stan imorgon. Trevligt att att han brukar svara, fastän han inte alltid är ute själv. Gillar det vi har, så enkelt och okomplicerat. Vi vet båda vad vi har varandra och varför vi mest hörs om fredags- eller lördagsnätterna...
Drömkillen har jag förkastat nu, både som vän och nåt annat, han är ju tydligen inte intresserad av varken det ena eller det andra så det får väl vara då. Men det hugger till var gång jag råkar tänka på honom. Det var ändå något speciellt med honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar