torsdag 23 augusti 2012

Judokillen vill träffas igen, men jag känner inte att jag har tid eller lust att åka till Göteborg för tillfället. Men så sa han att han kunde komma ner till Halmstad istället nästa vecka! Så avslutade han med att han hör av sig när det närmar sig.

Kommer vi alltså inte alls höras fram tills dess att han hör av sig? Jag tänkte att jag kunde ju säga nåt, vill ju ändå prata honom, men vad ska jag säga?
Saken är den också att vi bara skriver med varandra, och jag blir så himla kortfattad och o-rolig på det kommunikationssättet.
Tänk så skönt om jag bara hade varit i Göteborg nu och helt enkelt kunde träffa honom istället. På detta vis så tappar jag intresset, för det är ju inte något som upprättshålls av att man varken hörs eller ses. Inte undra på att jag varit singel så länge, jag blir uttråkad så snabbt i början av något nytt och ger upp istället.

1 kommentar:

  1. Det kommer lösa sig när du väl är här. Försök hålla i honom lite till. Tappa inte honom förrän du kan ge honom en chans. Kommer han ner nästa vecka så gör han det. Kan ju alltid hoppas :)

    SvaraRadera