söndag 8 december 2013

Hatar facebook. Stället där man trillar över saker man inte vill se.
Vad ska man göra för att slippa se folk? Är det verkligen nödvändigt att man ska behöva ta bort alla gemensamma bekanta för att vara på säkra sidan?
AAARRGH!

Vet inte vad det är med mig idag, har helt klart vaknat på fel sida.
Började med att jag förstås blev lite besviken när dagens dejt blir uppskjuten ända till torsdag. Typiskt att livet ska komma emellan med massa tjafs som jobb och sånt. Det känns som att det kan vara något bra på gång, något som gör mig glad. Får väl hålla ut med våra trevliga meddelanden så länge. Om nu bara dagarna kunde gå lite fortare.
Hjälpte inte sen att en himla Comhem-stropp har knackat på min dörr flera gånger. När jag väl var uppe och öppnade så fick han den nästan i i ansiktet. Hur svårt ska det vara att när man säger att man inte vill lyssna så vill man faktiskt inte det!?
Och på detta kommer då Facebook. Där trillar man över en bild på en person som inte gör dagen bättre. Det som gör mig upprörd är min reaktion på att se människan. Hur så mycket kan välla upp inom mig för en person som inte ens förtjänar en reaktion av det slaget?

Längtar faktiskt till nattens jobb. Tid för eftertanke och reflektion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar